PENDAFTARAN

YURAN PENDAFTARAN ADALAH SEBANYAK RM80 SAHAJA DAN ANDA AKAN DIBERIKAN SATU KEPING SIMKAD TUNE TALK TONE EXCEL DENGAN AIRTIME/KREDITNYA RM30.
APA YANG ANDA PERLUKAN ADALAH MENGHUBUNGI SAYA 

NAMA : MOhd SAFWAN SHAH

NO FON :  013-9315301

EMAIL : hensemgua@gmail.com

FB : https://www.facebook.com/park.ra.3

pendaftaran akan dilakukan secara sms, jadi anda tidak perlu risau sekiranya anda tidak pandai menggunakan komputer dan internet. anda juga boleh menceritakan keistimewaan simkad ini kepada sesiapa sahaja dan mereka boleh menjalankan pekerjaan ini tanpa perlu ada sebarang kemahiran komputer ataupun internet.
APAKAH YANG ANDA AKAN PEROLEHI SEKIRANYA ANDA MENDAFTAR.1. ANDA AKAN DIBERIKAN 2 WEBSITE YANG BOLEH DIGUNAKAN UNTUK MEMPROMOSIKAN KELEBIHAN DAN KEISTIMEWAAN SIMKAD TUNE TALK TONE EXCEL INI KEPADA KELUARGA, RAKAN2 DAN ORANG LAIN MELALUI ONLINE SEPERTI FACEBOOK, TWITTER EMAIL, WHATSAPP DAN LAIN² APLIKASI.

2. BAGI KUMPULAN SAYA, SAYA AKAN BERIKAN SENJATA-SENJATA YANG DIPERLUKAN BERBENTUK FLYERS DAN MAKLUMAT² YANG BOLEH DIGUNAKAN APABILA MENCERITAKAN KELEBIHAN DAN KEISTIMEWAAN SIMKAD INI MELALUI FACE TO FACE ATAU PUN OFFLINE.

3. ANDA AKAN DIBERIKAN SATU AKAUN BAGI MENYEMAK STATEMENT AKAUN ANDA, BERAPA BANYAK YANG TELAH ANDA TOP UP, BERAPA TOP UP SETIAP LEVEL ATAU PERINGKAT ANDA, ANDA BOLEH MENYEMAK BERAPA KOMISYEN YANG AKAN ANDA TERIMA PADA BULAN TERSEBUT.

4. SEKIRANYA ANDA TIDAK MEMPUNYAI KEMAHIRAN UNTUK BERHADAPAN ATAU BERCAKAP DENGAN KELUARGA, RAKAN2 DAN JUGA ORANG LAIN, KAMI TELAH MENYEDIAKAN SATU VIDEO YANG BOLEH DIGUNAKAN BAGI MEMBANTU ANDA. ANDA HANYA PERLU MEMBERI MEREKA MENONTON VIDEO TERSEBUT. JANGAN RISAU ANDA TIDAK PERLU BERKATA APA² KERANA SEMUA TELAH DITERANGKAN DIDALAM VIDEO TERSEBUT. SEMUDAH ITU UNTUK MENJALANKAN PEKERJAAN INI.

5. ANDA AKAN DIBANTU SEKIRANYA MEMPUNYAI MASALAH. TIADA MASALAH YANG TIDAK ADA JALAN PENYELESAIAN. SELAGI ANDA MEMPUNYAI IMPIAN UNTUK MENCARI DUIT SAMPINGAN YANG KUAT, SEMESTIKAN PASTI AKAN TIMBUL SEDIKIT USAHA, KAMI PERLUKAN USAHA YANG SEDIKIT ITU KERANA IANYA ADALAH SATU PERMULAAN BAGI UNTUK MENUJU KEPADA BANYAK.

DIMANA ADA KEMAHUAN DI SITU PASTI ADA JALAN. JANGAN BERI BANYAK ALASAN UNTUK BERJAYA, ANDA HANYA PERLU TANYA SAYA BAGAIMANA INGIN BERJAYA. ITU YANG PERLU ANDA TANYA... AMALKAN GUNA PERKATAAN INI ------> BAGAIMANA?


JANGAN SAMPAI ANDA DIAJAK OLEH RAKAN ANDA... ALANGKAH BAIKNYA SEKIRANYA ANDA YANG MENGAJAK RAKAN ANDA TERLEBIH DAHULU....


SAYA DENGAN BERBESAR HATI INGIN MEMBANTU ANDA BERJAYA DALAM PEKERJAAN INI. SAYA RASA BERSYUKUR SEKIRANYA DAPAT MEMBANTU ANDA....


No comments:

Post a Comment