KOMISYEN

KOMISYEN YANG LUMAYAN.

Bagaimana boleh mendapat komisyen yang lumayan dengan hanya mempromosikan simkad....?

 Iya.. memang benar... dengan hanya mempromosikan simkad, iaitu menceritakan kelebihan dan keistimewaan simkad tune talk tone excel ini, kita mampu untuk menjana pendapatan sampingan yang sangat lumayan. BAGAIMANA BOLEH BERLAKU??Komisyen


Pekerjaan ini menjanjikan hasil yang lumayan kepada ahlinya yang menjalankan pekerjaan ini dengan penuh bersungguh-sungguh. Saya tidak mengatakan anda pasti akan Berjaya sekiranya menjalankan pekerjaan ini tanpa sebarang usaha... berusaha la walaupun sedikit, kerana sedikit itu adalah permulaan untuk menjadi banyak. Sangat mudah untuk mendapatkan komisyen daripada pekerjaan ini.

Anda tidak perlu mengeluarkan tenaga yang banyak, tidak perlu meluangkan masa yang panjang untuk mengerjakannya. Pekerjaan ini boleh dijalankan pada  bila-bila masa mengikut kesesuaian kita. Seperti saya katakan tadi.. semakin besar usaha kita.. Insyllh semakin banyak la hasil yg bakal kita perolehi.

semua komisyen ini akan dimasukkan kedalam akaun bank anda. tidak perlu risau... akaun anda adalah selamat... syarikat tidak akan mempertaruhkan maruah syarikt untuk menipu wang anda kerana keuntungan syarikat berkali2 ganda daripada wang anda.
Jom saya tunjukkan komisyen yang bakal anda terima sekiranya anda menjalankan pekerjaan ini.


Komisyen 1 adalah komisyen Fast Track. (komisyen penajaan)


Setiap kali anda mempromosikan / menceritakan kelebihan dan keistimewaan  simkad tune talk tone excel ini, sekiranya mereka berminat dan mendaftar menjadi ahli, anda akan diberikan komisyen fast track untuk penajaan anda , iaitu sebanyak RM20. Semakin banyak penajaan yang anda lakukan.. semakin banyaklah komisyen penajaan yang anda akan terima. Komisyen ini tiada hadnya... bermakna anda boleh menaja seberapa ramai yang mungkin.


Seorang anda taja, anda akan diberikan RM 20...... 10 orang anda taja... RM200 la yang anda akan perolehi. Tiada had bagi penajaan, anda boleh taja seramai mungkin mengikut kemampuan anda.

komisyen ini akan diberikan 2 kali sebulan,

bagi tajaan pada 1hb sehingga 15 hb... komisyen akan dimasukkan pada hujung bulan, bulan tersebut.

manakala sekiranya anda membuat tajaan pada 16hb hingga hjg bulan 28/30/31hb... komisyen akan dimasukkan kedalam akaun pada 16hb bulan berikutnya.Komisyen 2 adalah komisyen top up.

Setiap kali orang yang anda taja itu top up.... anda akan diberikan komisyen. Komisyen yang diberikan sangat lumayan. Lebih untung daripada komisyen jual top up. komisyen top up akan dikira berdasarkan peringkat atau lapisan rangkaian anda. saya akan tunjukkan di bawah bagaimana komisyen akan dikira.


Orang yang anda taja akan menjadi peringkat 1 anda. Pada peringkat ini, akan akan menerima komisyen sebanyak 6% daripada nilai top up mereka. Sekiranya mereka top up RM30 sebulan... maka anda akan menerima RM1.80... sekiranya anda mempunyai 10 orang diperingkat 1 atau lapisan 1.. bermakna pada bulan itu anda akan menerima RM18.00Apabila ahli pada peringkat 1 atau lapisan 1 anda turut menaja keluarga, rakan2 dan juga org lain. Orang itu akan menjadi  peringkat 2 atau lapisan ke 2 anda. Anda akan menerima komisyen sebanyak 3% daripada nilai top up mereka.
Apabila ahli pada peringkat 2 atau lapisan 2 anda turut menaja keluarga, rakan2 dan juga org lain. Orang itu akan menjadi  peringkat 3 atau lapisan ke 3 anda. Anda akan menerima komisyen sebanyak 11% daripada nilai top up mereka.


Saya akan tunjukkan cara pengiraan komisyen top up untuk anda....

Contohnya:
Jika anda sponsor seramai 10 orang di L1 (level pertama), maka setiap bulan sekiranya mereka topup minimum iaitu RM30, maka anda akan dapat:
RM30 x 6% x 10 orang = RM18.00


Sekiranya 10 orang sahabat anda tadi sponsor 10 sahaja, maka di L2 (level kedua) anda sudah ada 100 orang, sekiranya mereka topup sebanyak RM30 setiap bulan, maka anda akan mendapat komisyen sebanyak:
RM30 x 3% x 100 orang = RM90.00Sekiranya 100 orang tadi sponsor 10 sahaja setiap seorang, maka di L3 (level tiga) anda sudah ada 1000 orang, maka komisyen anda setiap bulan jika mereka topup sebanyak RM30 adalah:
RM30 x 11% x 1000 orang = RM3300.00


Maka jumlah keseluruhan komisyen yang akan anda perolehi adalah:
RM18.00 + RM90.00 + RM3300.00 = RM3408.00

RM3408.00 sebulan!!!!!


Komisyen ini akan bertambah lagi apabila anda top up RM80 dan keatas.....


Anda akan mendapat tambahan komisyen sebanyak 2% bagi lapisan 1 dan lapisan 3.


Dengan topup RM80 anda akan mendapat sebanyak 8% lapisan pertama, 3% lapisan ke-2 dan 13% untuk lapisan ke-3. Makna kata komisyen top up anda akan bertambah sekiranya anda tambah nilai RM80 dan keatas.

Contohnya:
Jika anda sponsor seramai 10 orang di L1 (level pertama), maka setiap bulan sekiranya mereka topup minimum iaitu RM30, maka anda akan dapat:
RM30 x 8% x 10 orang = RM24.00


Sekiranya 10 orang sahabat anda tadi sponsor 10 sahaja, maka di L2 (level kedua) anda sudah ada 100 orang, sekiranya mereka topup sebanyak RM30 setiap bulan, maka anda akan mendapat komisyen sebanyak:
RM30 x 3% x 100 orang = RM90.00Sekiranya 100 orang tadi sponsor 10 sahaja setiap seorang, maka di L3 (level tiga) anda sudah ada 1000 orang, maka komisyen anda setiap bulan jika mereka topup sebanyak RM30 adalah:
RM30 x 13% x 1000 orang = RM3900.00Maka jumlah keseluruhan komisyen yang akan anda perolehi adalah:
RM24.00 + RM90.00 + RM3900.00 = RM4014.00

RM4014.00 sebulan!!!!!


berikut adalah contoh pendapatan yang anda bakal perolehi sekiranya dapat mendaftar 2 orang keluarga, rakan2 dan orang lain dalam sebulan dan mereka top up rm20 sahaja. begitu juga dengan mereka, mereka juga melakukan benda yang sama iaitu mendaftar 2 org sebulan.


ni pula kalau kita dapat daftarkan 4 orang dalam sebulan dan top up rm20 sebulan. begitu juga dengan mereka.Semua komisyen top up ini akan dimasukkan kedalam akaun anda pada 21hb setiap bulan. sebagai contoh komisyen pada bulan januari akan dimasukkan kedalam akaun pada 21hb feb.Komisyen ke 3 adalah bonus penajaan bulanan.


                Apabila anda melakukan penajaan setiap bulan. Anda akan menerima komisyen tambahan seperti berikut ;

1 tajaan pada bulan tersebut, anda akan diberikan tambahan 5% daripada komisyen top up anda pada bulan tersebut.


2 tajaan pada bulan tersebut, anda akan diberikan tambahan 10% daripada komisyen top up anda pada bulan tersebut.


5 tajaan pada bulan tersebut, anda akan diberikan tambahan 15% daripada komisyen top up anda pada bulan tersebut.


10 tajaan pada bulan tersebut, anda akan diberikan tambahan 20% daripada komisyen top up anda pada bulan tersebut.
Sebagai contoh jumlah komisyen top up anda pada bulan april adalah sebanyak RM100 dan pada bulan tersebut anda telah membuat tajaan seramai  5 orang, maka komisyen tajaan yang bakal anda terima adalah sebanyak RM100x15% iaitu RM15.
Semua komisyen ini akan dibayar pada awal tahun depan iaitu januari 2014.
Komisyen ke 4 adalah komisyen penaja bulanan yang paling tinggi.


Bagi group Sifu Mazelan Abas, bagi ahli yang membuat penajaan paling tinggi pada setiap bulan akan menerima komisyen sebanyak RM500. Anda boleh melihat status tajaan pada web replika percuma yang akan diberikan kelak sekiranya anda mendaftar.
Komisyen ke 5 adalah komisyen tajaan yang paling tinggi bagi tempoh setahun.


Bagi group Sifu Mazelan Abas juga, bagi ahli yang membuat penajaan paling tinggi dalam tempoh setahun ini akan menerima komisyen sebanyak RM2000. Anda juga boleh melihat status tajaan pada web replika percuma yang akan diberikan kelak sekiranya anda mendaftar.

penaja bulanan dan tahunan terhebatBonus cabutan bertuah RM200


Selain komisyen, ahli yang top up RM80 bagi penggunaannya dalam sebulan layak untuk menyertai cabutan bertuah setiap bulan. Terdapat 20 pemenang bagi setiap bulan, dan setiap pemenang akan menerima wang sebanyak RM200. Cabutan akan dijalankan setiap hujung bulan dan pemenangnya boleh dilihat pada laman web rasmi syarikat.Hadiah percutian.


Bagi ahli yang berjaya mencapai target penajaan, layak untuk memenangi percutian sama ada umrah bagi yg beragama islam dan percutian ke perth Australia dan ke Thailand. Bagi ahli yang mencapai komisyen top up berjumlah RM1000 adalah layak untuk menerima hadiah percutian ini.Hadiah menunaikan umrah
Hadiah untuk melancongbagaimana ingin memulakan pekerjaan ini.... caranya sangat mudah, anda hanya perlu mendaftar dengan cara sms sahaja.... tidak perlu menggunakan borang kerana group kami telah menyediakan satu sistem dimana segala urusan akan dibuat melalui sistem sms, sistem akan mengisi borang untuk anda.. semudah itu untuk menyertai pekerjaan ini... rugi sepa tak buat..... 

bagaimana cara mendaftar, sila klik disini-----> PENDAFTARANNo comments:

Post a Comment